Schadeherstel

Blikschade of ruitschade?

Heb jij blikschade of ruitschade aan jouw auto? Rij dan niet langer door dan strikt noodzakelijk en laat de schade door onze vakkundige monteurs herstellen. Is doorrijden überhaupt niet meer mogelijk? Bel ons, dan komen wij jou en jouw auto direct ophalen. Terwijl wij voor jouw auto zorgen, hoef jij je geen zorgen te maken over jouw mobiliteit: wij faciliteren namelijk gratis vervangend vervoer. Wordt de schade niet door de verzekering vergoed? Ook dan denken wij met je mee naar de best mogelijke oplossing.

Direct contact opnemen
Scheidingslijn

Ruitschade

Ruitschade is natuurlijk heel vervelend. Het voordeel is dat bij ASC het glas altijd half vol is. Dit betekent dat wij razendsnel kunnen schakelen waardoor de ruitschade in no-time hersteld kan zijn. Zeker wanneer je er in het geval van een sterretje niet te lang mee wacht, kan het snel en tegen relatief lage kosten verholpen zijn. Wanneer mogelijk zullen wij de kosten voor jou bij jouw verzekering verhalen. Ook wanneer een voorruit vervangen moet worden is dit, net als bij ruitreparaties, in veel gevallen binnen een dag geregeld door onze proactieve monteurs.

Rijk de Wild

Monteur

De auto-industrie ontwikkelt continu in een razend tempo door. Ik heb in 40 jaar al zóveel zien veranderen.

Bekijk zijn verhaal

Blikschade

Jouw auto is bij onze automonteurs in goede handen in het geval van blikschade. Zij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt. We herstellen altijd conform de nieuwste technieken en richtlijnen van de autofabrikant.

Scheidingslijn

De voordelen bij autoschade

Wanneer jij de schade aan jouw auto door onze monteurs laat herstellen, ga jij in no-time weer veilig de weg op. Met ASC als jouw partner in mobiliteit bij schade profiteer je van:

  • Gratis vervangend vervoer
  • Duidelijke communicatie en transparante prijsopgave
  • Dekking schadeherstel door vrijwel alle verzekeraars
  • Hulp bij invullen schadeformulier en afwikkeling met verzekering
  • Aangesloten bij Stichting Schadegarant