Meeuwis Vaarkamp

Tevreden klanten zijn mijn drijfveer om elke ochtend weer enthousiast de deuren te openen!

Van werknemer naar eigenaar

Ik ben sinds 1999 mede-eigenaar van ASC en in 2008 volledig eigenaar geworden. Mijn ‘roots’ liggen echter ook in de werkplaats. Als volleerd monteur heb ik eerst bij een aantal garages gewerkt, voordat ik bij ASC kwam. Nu ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten; in de showroom bij de receptie, telefonisch en ook voor advies en aankoop van een nieuwe auto.

ASC_5
ASC_4
Van jongs af aan was ik al aan het sleutelen. Brommers, en daarna auto’s en crossauto’s. Ik hou van techniek. Mijn technische knowhow kan ik goed gebruiken voor mensen die advies willen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Je kunt mij bijvoorbeeld alles vragen over welke motorinhoud past bij jouw rijstijl en behoeftes.
ASC_8

Waarom eigenaar geworden?

Sleutelen blijft leuk, maar ‘nieuwe dingen’ vind ik een uitdaging. Daarom wilde ik destijds ook méér dan monteur in de werkplaats zijn. Het werk aan de receptie, verkoopgesprekken voeren, klantcontact onderhouden, de jongens als goed ge-olied team laten werken… ook dát is hartstikke leuk om te doen.

 

Waar word je blij van?

Ik word oprecht blij van tevreden klanten! Dat klinkt misschien commercieel, maar zij zijn voor mij écht de reden waarom ik elke dag met enthousiasme de deuren open. Mensen veilig de weg op helpen, in een auto waar ze zich goed in voelen; dat doe ik samen met de jongens. We zijn een hecht team. Houden van een grap en een geintje, maar gaan er allemaal vol voor om onze klanten blij en tevreden de garage te laten vertrekken. Dat vind ik mooi.

Meeuwis volgens de collega’s

Punctueel. Weet hoe hij het hebben wil – en ook hoe hij het níet wil.

Herstellen schade en helpen jou veilig de weg op

Klanten geven ons een

op basis van beoordelingen