Ab Bakker

Het échte sleutelen blijft het allermooiste aan mijn vak. Daar horen vieze handen bij; heb ik totaal geen probleem mee.

Verknocht aan Renault

Hoewel ik in mijn jonge jaren begonnen ben in een Peugeot garage, maakte ik al snel de overstap naar Renault. Sinds 2020 bij ASC in Scherpenzeel. Ik woon praktisch om de hoek en kan nu altijd op de fiets of lopend naar de garage komen. Heerlijk! De automobielindustrie ontwikkelt zich razendsnel en er komt steeds meer elektronica in een auto te zitten. En helaas voor de klant; ook dat kan kapot gaan, of van slag raken. Toch blijft het ouderwetse sleutelwerk mijn voorkeur houden. Een koppeling vervangen, betekent lekker vieze handen krijgen. Ik heb daar echt geen moeite mee.

Ab in actie
Autotechnicus Ab Bakker werkt bij Renault garage ASC Scherpenzeel
Ik vind het monteursvak fysiek niet heel zwaar, al staat het wel zo te boek. Gewoon goed opletten hoe je je werk doet, bewust tillen en als er bijvoorbeeld een bak vervangen moet worden, gebruiken we daarvoor een speciale baklift en helpt een collega even mee. We werken in een gezellig, knus team en helpen elkaar graag als dat nodig is. Superfijn! Ik hoop zo in goede gezondheid lekker door te kunnen werken.
Renault monteur Ab Bakkerkar

En wat kenmerkt jou verder?

Ik ben een rustige ‘jongen’. Als ik soms iemand even ergens heen breng omdat de auto bij ons voor onderhoud of herstel is, dan klets ik graag over de normale dingen die het leven leuk maken: familie, actualiteiten, en over het weer natuurlijk. Daar zijn we immers Hollanders voor.
Verder ben ik een echte familieman. Ik ga graag fietsen met de kinderen en dan onderweg met z’n vieren een terrasje pakken, daar kan ik echt van genieten.

Ab volgens de collega’s

Gedreven, altijd van de tijd en een gezellige collega

Ik sleutel servicegericht aan jouw mobiliteit

Gegarandeerd veilig de weg op!

op basis van beoordelingen