Vacature Eerste Autotechnicus

10-03-2022

Voor onze gezellige dorpsgarage zoeken wij een Eerste Autotechnicus, die smult van diagnoses stellen en uitdagende sleutel klussen. Auto Service Centrum Scherpenzeel bv is Erkend reparateur voor Renault en Dacia voor de hele regio. Heb jij passie om met auto’s te werken, maar vind je het ook leuk om klantcontact te hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkzaamheden bij ASC
Bij Renault dealer ASC is geen dag hetzelfde. Je krijgt veel afwisseling in jouw werk. Jij wordt dé monteur die een storing van de auto vaststelt en deze kwalitatief oplost. Verder voer je alle werkzaamheden natuurlijk uit volgens de richtlijnen van de fabriek en de importeur. Je vindt het leuk om dingen uit te zoeken en zelfstandig te werk te gaan. Met jouw kennis en ervaring leg je klanten ook graag zelf uit wat er nodig is om ze weer efficiënt en veilig de weg op te helpen. In een moderne werkplaats, met geavanceerde gereedschappen én betrokken collega’s zorg je er als hecht team samen voor dat klanten tevreden onze garage verlaten.

Jouw profiel
Je hebt passie voor je vak en wilt je kennis en ervaring graag op peil houden. Daarnaast ben jij:

 • In het bezit van een afgeronde MBO opleiding Eerste Autotechnicus
 • In het bezit van een APK certificaat (of je wilt deze halen)
 • Fulltime beschikbaar
 • Loyaal en betrokken


Ons aanbod

Een uitdagende monteurs functie in een klein, hecht team. Verder bieden wij:

 • Een goed salaris passend bij jouw werkervaring en leeftijd
 • Een functie die we graag inrichten op waar jij blij van wordt en je talenten volop worden benut
 • Trainingen waardoor je op de hoogte blijft van de veranderende technieken. Deze leveren jou veel kennis op!
 • De mogelijkheid te leren voor Renault diagnose technicus
 • Leuk contact met allemaal fijne klanten, die bewust kiezen voor een dorpsgarage met kennis van zaken
 • Een baan waar wij open staan voor jouw ideeën en waar jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd
 • Een vrijdagmiddagborrel na het gezamenlijk werkplaats schrobben en gezellige teamuitjes (hoe meer eigen initiatief, hoe meer uitjes 😉)


Waar een wiel is, is een weg!

Vanuit een passie voor auto’s en liefde voor het vak houden wij Auto Service Centrum met ons team draaiende. Als erkend reparateur gespecialiseerd in Renault en Dacia. Natuurlijk kunnen klanten met een ander merk auto of bedrijfswagen ook bij ons terecht: “waar een wiel is, is een weg”.


Enthousiast geworden?

Laat het ons snel weten en solliciteer direct. Een CV stellen we op prijs, maar nog belangrijker vinden we jouw persoonlijkheid en motivatie om bij ons te komen werken. Neem contact op met Meeuwis Vaarkamp, eigenaar van ASC Scherpenzeel, via telefoonnummer 06-53364437 of info@ascs.nl. Je mag ook gewoon bellen of appen als je een vraag over de vacature of ons bedrijf hebt. Of kom vrijblijvend langs om bij ons de sfeer te proeven: Industrielaan 38 Scherpenzeel.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature automonteur