Scherpenzeelse krant kopt: ASC geeft wielen aan uw wensen

03-02-2019

Auto Service Centrum Scherpenzeel bv aan de Industrieweg 38 biedt alle service voor Renault en Dacia rijders in Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg en omstreken. Rijdt één dezer weken langs voor de zomercheck of gratis controle van de airco.

,,Naast onderhoud en APK verzorgen wij ook alle afhandeling als er schade aan een auto of bedrijfswagen is ontstaan”, vertelt Meeuwis Vaarkamp van de Renault en Dacia garage. ,,Zowel voor particulieren, bedrijven als leaserijders. Bij ons staat kwaliteit voorop; onze klanten moeten immers veilig de weg op kunnen. Als Erkend reparateur houden we ons opleidingsniveau op peil. We hebben alleen vakbekwame, gediplomeerde monteurs, die de nieuwste technieken en ontwikkelingen moeten én willen bijhouden. In combinatie met een leerling monteur houdt ons dat allemaal scherp.”

PASSEND ONDERHOUD

Jonge auto’s worden onderhouden of gerepareerd met originele onderdelen. Bij modellen vanaf vijf jaar is er ook de optie van ‘economy parts’. ,,Dit zijn gewoon onderdelen uit de Renault en Dacia fabriek, maar we kunnen ze tegen een voordeliger prijs aanbieden. Ook met andere merken dan Renault en Dacia kunnen we in de werkplaats prima overweg. Gelukkig hebben we veel trouwe klanten, die het prettig vinden hiermee bij hun vertrouwde garage terecht te kunnen.” ASC verzorgt alles: van band- of ruitreparatie tot uitdeuken en een nieuwe laklaag. Klein en groot onderhoud, maar ook ontzorging bij de schade-afhandeling met de verzekeraar. ,,Klanten rijden we naar huis als ze de auto brengen en halen we op als de auto klaar is.”

OCCASIONS

Renault dealer ASC ruilt ook alle merken auto’s in. Voor de aankoop van een jongere occasion of een nieuwe auto geeft de garage graag advies. ,,Ik neem alle wensen door en zorg voor een complete, passende offerte inclusief opties voor de nieuwste Dacia en Renault modellen. En maak rustig een afspraak om een proefrit te maken in de auto van uw keuze. Daarnaast hebben we altijd zo’n tien tot vijftien jonge occasions staan. Regelmatig zijn dat auto’s die we zelf in onderhoud hebben gehad, zodat we alles over de geschiedenis van de auto weten en klanten met vertrouwen weg kunnen laten rijden.” En ASC let op de kosten: ,,Bij het uitvoeren van de APK en een zomercheck adviseren we de Renault rijders om een My-Renault+ kaart te nemen. Voor €39,95 hebben klanten een zomer- en wintercheck, het hele jaar service om bij ons lampjes gratis te laten vervangen en vloeistoffen te laten bijvullen en kunt u onderhoud melden via het My-Renault account.”

AIRCO ,,Aan de beoordelingen op internet zien we dat klanten zeer tevreden zijn, fantastisch! De klanttevredenheid ligt bij ons boven het landelijk gemiddelde.” De airco-controle verzorgt ASC gratis. ,,Kiezen klanten ervoor deze gelijk te laten bijvullen, dan doen we dit nu voor een actietarief van maar €99, mét een gratis attentie”, besluit Meeuwis Vaarkamp.

Rijdt ook eens langs bij Auto Service Centrum Scherpenzeel bv aan de rondweg van Scherpenzeel. Bel voor een afspraak: 033-2773073.