Vacature automonteur

Vacature automonteur

Functieomschrijving
Voor onze allround garage, Erkend reparateur van Renault en Dacia, zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus / technisch specialist / Monteur, bij voorkeur met APK bevoegdheid.

Zomaar een werkdag bij
Je komt ’s ochtends aan en hebt je eigen locker. Wij zorgen voor een schoongewassen overal en jij zorgt dat je tijdig aanwezig bent. Want samen nemen we door welke klussen er vandaag op de planning staan en wie wat gaat doen. Diagnose stellen is jouw specialiteit, dus de ingewikkelde storingen zullen voor jou zijn. Maar ook een lampje vervangen, of de klant netjes te woord staan om uit te leggen wat er aan de auto moet gebeuren, doe je graag. Net als proefrijden om te checken of je een auto correct gerepareerd hebt. En onze leerling-monteur begeleiden bij de ingewikkelde klussen. Tussendoor scheur je nog even met de servicewagen naar een gestrande klant, om eerste hulp te verlenen. Bij ons hechten klanten aan persoonlijk contact, dus aan de receptie vertel je nog even netjes wat er gedaan is, wanneer mensen hun auto weer op komen halen. Zo verlaten, mede dankzij jou, klanten bij ons altijd tevreden de garage. Je ruimt je werkplek nog even op, want morgen wil je weer fris van start kunnen. Bij ASC is geen dag hetzelfde…

Wat vragen wij van jou?

Functie eisen

  • Een opleiding tot eerste automonteur / eerste autotechnicus of technisch specialist
  • APK bevoegdheid is een pré, anders kun je dit diploma bij ons halen
  • Enkele jaren werkervaring in reparatie en onderhoud aan auto’s, bij voorkeur binnen een dealerbedrijf
  • In het bezit van rijbewijs B

 

Persoonlijke vaardigheden

  • Leergierig, maar vooral enthousiast
  • Servicegericht
  • Sociaal en communicatief vaardig

 

Wat bieden wij?

Auto Service Centrum Scherpenzeel bv als werkgever
ASC, de naam waarmee wij bekend staan in de regio, geeft jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op persoonlijk én werkinhoudelijk vlak. Met behulp van Renault faciliteren wij allerlei producttrainingen en opleidingsmogelijkheden. Naast hard werken en tevreden klanten vinden we plezier heel belangrijk. Dus is de koffiepauze bij ons heilig, drinken we op vrijdagmiddag graag een borrel en gaan we jaarlijks op personeelsuitje óf houden een BBQ met de partners. Ook hebben we elk kwartaal een overleg om met de benen op tafel te bespreken waar we onszelf kunnen verbeteren, wat er misschien niet helemaal lekker loopt, of waar iemand nog behoefte aan heeft. Wij bieden daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden en belonen zeer zeker boven cao-loon!

Wie zijn wij?

Vanuit een passie voor auto’s en liefde voor het vak houden wij Auto Service Centrum met ons team draaiende. Als erkend reparateur, gespecialiseerd in Renault en Dacia. Natuurlijk kunnen klanten ook met andere merken bij ons terecht: “waar een wiel is, is een weg”.
Gastvrijheid, vakmanschap, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid vinden wij heel belangrijk. Naast de verkoop en het onderhoud van onze merken biedt ASC ook diensten als autoverhuur, schadeherstel, financiering en lease.

Solliciteren?

Een CV vinden we prettig, maar een persoonlijk gesprek over jouw kennis en ervaringen telt voor ons dubbel. Loop dus gerust binnen voor meer informatie, of om een afspraak te maken. Bellen mag natuurlijk ook! Neem contact op met, of vraag naar Meeuwis Vaarkamp: T 06-53364437

Mailen mag ook naar m.j.vaarkamp@dealer.renault.nl