Schadeherstel: dan ziet niemand meer waar die deuk zat...

Mocht u onverhoopt schade krijgen aan uw auto, dan staan onze monteurs voor u klaar om dit vakkundig te herstellen.

 

Schadeherstel

 

Schade Herstel
Uw Renault is een complex geheel van zorgvuldig op elkaar afgestemde onderdelen en elektronica. Bij elke schade, al is die nog zo gering, kan er naast een optische schade ook een onderhuidse schade ontstaan. Om die volledig te herstellen, is een professionele aanpak vereist. Ons Renault Erkend Schadebedrijf zorgt ervoor dat uw auto na herstel weer in topconditie verkeert, zowel optisch als technisch. Uiteraard worden hierbij originele Renault onderdelen gebruikt.

 

Renault Erkend Schadebedrijf
Onze mensen voldoen aan de hoogste opleidingseisen en er worden originele fabrieks-onderdelen gebruikt. Zodat de fabrieksgarantie behouden blijft. En daarmee behoudt u de restwaarde van uw Renault.

Schade Garant
Auto Service Centrum Scherpenzeel werkt volgens de Schade Garant norm. Dit houdt in dat u standaard 2 jaar garantie krijgt op verrichte herstel werkzaamheden.


Wat kan ik het beste doen op het moment dat ik een ongeval/schade heb gehad?

Als u op de plaats van het ongeval bent, kunt u afhankelijk van de situatie het beste eerst de politie bellen. In de meeste gevallen kunt u de auto’s het beste laten staan. Op die manier kan de politie een goed proces verbaal opmaken. In het geval van een ernstig ongeval is het zaak dat u de auto’s laat staan. Daarna kunt u het beste het Europese schadeformulier invullen. U hoeft eerst alleen de voorzijde van het formulier in te vullen, de rest kunt u later op uw gemak thuis doen. Denk eraan dat u beide het formulier ondertekent. Als u de mogelijkheid heeft foto’s te maken dan moet u dit zeker doen. Verder is het verstandig de schade zo snel mogelijk te melden bij uw verzekeraar, het liefst binnen een dag. Blijf vooral rustig na een ongeval en probeer zo veel mogelijk met eventuele betrokken partijen direct op papier af te handelen.

 

Checklist: Wat te doen bij schade

  1. Neem contact op met de politie

  2. Laat de auto’s staan indien redelijkerwijs mogelijk

  3. Vul het Europees schadeformulier in

  4. Zorg dat u beide het formulier ondertekent

  5. Indien u de mogelijkheid heeft foto’s te maken moet u dat zeker doen

  6. Meld de schade z.s.m. bij uw verzekeraar

  7. Neem contact met ons op om de schade z.s.m. te herstellen.