Modellen, upgrades en innovaties op het gebied van personenauto's

Wij bieden u graag het laatste nieuws over modellen, upgrades en innovaties van Renault en Dacia personenauto's. Bezoek daarom regelmatig onze website en deze pagina; dan bent en blijft u goed op de hoogte. Hebt u vragen? Bel of mail ons en we helpen u graag verder!

 

Nieuwe Renault Clio vanaf 25 oktober in de showroom

De nieuwe Clio is inmiddels de vierde generatie van een zeer succesvol model. De Clio heeft een compleet nieuw design. Daarnaast is op het gebied van technologie en innovatie hard gewerkt aan de motoren, veiligheid, uitrusting en multimedia in de auto.

 

De nieuwe Renault Clio introduceren we allereerst als Hatchback-variant. Ten opzichte van de huidige Clio III zal de vierde generatie van de Clio niet geleverd gaan worden als 3- deurs, maar enkel als 5-deurs Hatchback. Het design daarentegen oogt als een sportieve 3-deurs Hatchback met het comfort en gemak van een 5-deurs. Begin 2013 volgt de introductie van zowel de uiterst sportieve GT- en RS-versies als de Estate-variant.

Nieuwe Renault Clio 4

Nieuwe diesel motor met slechts 20% bijtelling

Renault Scénic en Grand Scénic Energy dCi 130 Stop & Start: Renault steekt veel energie in de ontwikkeling van milieuvriendelijke motoren. Dat bewijst de nieuwe dCi 130 motor, die vanaf heden in de Scénic en Grand Scénic verkrijgbaar is. Deze pittige dieselmotor koppelt optimale prestaties aan een lage CO2-uitstoot, waardoor zowel de Scénic en de Grand Scénic met 5- en 7 zitplaatsen in het gunstige bijtellingstarief van 20% vallen en een energielabel A hebben.

 

Nieuwe dieselmotor voor Scénic en Grand Scénic 

Mégane Coupé Cabriolet 

Dankzij de innovatief werkende, elektrisch bedienbare hardtop, voorzien van glazen panoramadak, kun je met de populaire Mégane Coupé Cabriolet het hele jaar door comfortabel rijden. De nieuwe prijzen van de cabriolet zijn dan ook per 1 februari 2011 ingegaan. Daarmee is de prijs van cabrio rijden nu 29.990 euro voor de 1.6 16V 110 Expression (110 pk/81 kW). De prijzen van de TCe 130 Dynamique, de TCe 130 GT-Line en de TCe 130 Privilège (130 pk/96 kW) zijn met 1.700 euro verlaagd tot respectievelijk 32.990, 34.990 en 35.490 euro.

 

 

Megane Coupe Cabriolet

 

Wind Gourdini

Na de Twingo Gordini R.S., de Clio Gordini R.S. en de Twingo Gordini GT krijgt ook de Wind de ‘French Touch’. De Renault Wind Gordini versterkt het gamma van de coupé roadster en biedt de meest royale standaarduitrusting.