Onderhoud & APK: natuurlijk bij ASC!

Bij onze garage bent u natuurlijk aan het juiste adres voor het onderhouden en repareren van uw Renault. We beschikken over alle middelen en knowhow om uw auto in topconditie te houden en te krijgen. Onze monteurs zijn regelmatig bij Renault in training om zo hun kennis over de nieuwste modellen te optimaliseren en de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij voeren onderhoud uit voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen.

 

Monteur voert APK uit

 

Als Renault-dealer garanderen we u:

 

ONDERHOUDSBEURT:

Is uw auto toe aan een kleine of grote beurt? Wij gaan grondig en secuur te werk, want we controleren dan: verversen motorolie, vervangen oliefilter, carterring, korte proefrit, uit-in beschermplaat onder motor, controle remblokken voor en achter, controle peilen, afdichting en bijvullen van: remcircuit, stuurbekrachtigingscircuit, koelcircuit, ruitensproeiercircuit, hydraulische eenheid robotbak, incl. veiligheids- en onderhoudsstickers, controle spanning en staat van de banden, visuele controle van de accu, lampen, voorruit, spiegels, wisserbladen voor en achter, uitlaatlijn, schokdemper voor en achter, onderzijde carrosserie, wielkuipen, portieren, kappen en kleppen, incl. controle van stuurhuisstofhoes, voortrein en achtertrein, incl. controle met diagnoseapparaat en inclusief milieukosten en klein materiaal.

 

 

EN NATUURLIJK VOOR APK:

De apk-keuring is in Europa wettelijk verplicht. Neem daarom tijdig contact met ons op als uw auto een APK (Algemene Periodieke Keuring) moet ondergaan. Tegen een scherp tarief keuren wij uw personenauto of bedrijfswage. Bij eventuele reparaties worden uitsluitend originele Renault-onderdelen gebruikt!
 
Waarom bij ons APK keuren?

NIEUW: MOTRIO VAN RENAULT
Motrio is de tweede onderdelenlijn van Renault, speciaal voor Renaults ouder dan 5 jaar. Wanneer uw Renault ouder is dan 5 jaar heeft u de keuze uit:

 

  • Originele Renault-onderdelen: altijd scherp geprijsd.
    Een origineel Renault-onderdeel is speciaal afgestemd op uw auto en conform het hoge eisenpakket dat door Renault gesteld wordt aan de kwaliteit en duurzaamheid.
  • Motrio-onderdelen: gemiddeld 25 % goedkoper dan origineel.
    De kwaliteit en duurzaamheid van een Motrio-onderdeel is speciaal afgestemd op de leeftijd van uw auto en het gebruik dat u ervan maakt.

 Motrio in het kort

 

Voor vragen, informatie of het maken van een afspraak in onze werkplaats kunt u ons bellen op nummer 033-277 30 73 of een mail sturen. Of maak direct online een afspraak: Afspraak inplannen.

 

Indien u buiten onze openingstijden technische problemen met uw auto heeft, kunt u contact opnemen met Renault Route Service tel: 0800-0303.