Hermac en ASC delen elkaars visie

 

Zwelgen in somberheid door de aanhoudende economische crisis? De Scherpenzeelse ondernemers Alexander den Hartog en Meeuwis Vaarkamp moeten er niet aan denken! Ze delen elkaars visie: “Als het kan, moet je juist in economisch mindere tijden extra in je onderneming investeren.”

 

Zo besloot Den Hartog van Hermac Computerdiensten een compleet nieuw wagenpark aan te schaffen. Dat deed hij bij Auto Service Centrum Scherpenzeel bv, die zelf dit jaar investeerde in een geheel nieuw bedrijfspand. Afgelopen week leverde Meeuwis Vaarkamp aan Alexander den Hartog en zijn medewerkers vijf identieke nieuwe Renault Kangoo bestelauto’s: “Door slim te investeren, bespaart Hermac meteen op onderhouds- en reparatiekosten, die bij een verouderd wagenpark onontkoombaar zijn” aldus Vaarkamp.
“En ik vind het belangrijk een collega-ondernemer uit Scherpenzeel de opdracht te geven. Dicht in de buurt kopen biedt veel praktische voordelen. Ik ben van mening dat alle ondernemers in het dorp eerst moeten onderzoeken of men producten en diensten tegen een goede prijs en kwaliteit bij elkaar kan aanschaffen. Natuurlijk speelt de gunfactor daarbij een rol, maar het is vooral slim ondernemen.” Ook die visie hebben de ondernemers gemeen.