De Renault Captur: een echte crossover!

De Renault Captur: de uitstraling van een SUV, de ruimte en flexibiliteit van een MPV en het rijplezier en gemak van een compacte hatchback. Kortom, een échte crossover!

 

Nieuwe Renault Captur 

 

Het aantrekkelijke design heeft een heel eigen karakter. De Nederlandse Laurens van den Acker, die ook tekende voor het design van de nieuwe Clio, zorgde voor een vloeiend en robuust design zonder agressie, maar met veel karakter. De nieuwe personalisatie mogelijkheden versterken deze gedachte, zo zorgt de mogelijkheid van een two-tone kleurstelling, waarbij het dak en de stijlen contrasteren met de rest van de carrosserie, voor een nog groter onderscheidend voorkomen. Met compacte afmetingen, een grotere bodemvrijheid, grote wielen en robuuste carrosseriebeschermers heeft deze auto alles in huis als utlieme urban explorer.

 

Ondanks het compacte formaat heeft de Captur een ruim interieur en biedt hij de ruimte en flexibiliteit van een MPV: een hoge instap en rijpositie, veel bagageruimte, modulariteit en innovatieve opbergruimtes. Het stoere, overzichtelijke en mooie interieur is geheel maar eigen wens en smaak aan te passen,  tot de stoelen aan toe. Zo zijn er verschillende interieur elementen die uitgevoerd kunnen worden in verschillende kleuren of motieven. De standaard- en optionele uitrusting van de Renault Captur bevat elementen die normaal gesproken voorkomen in een hoger segment. Voorbeelden hiervan zijn de Renault handsfree Card, Hill-start assist, ASR/ESP en parkeersensoren die eventueel uit te breiden zijn met een achteruitrijcamera. Een technologische hoogstand in het interieur is het Renault R-Link multimedia- en navigatiesysteem. Met een 7 inch touchscreen, spraakherkenning en andere interactieve functionaliteiten kunt u zelf in de Captur genoeg verkennen.

 

Renault Captur, de wendbaarheid en het rijplezier van een compacte hatchback

De Renault Captur is gebaseerd op het platform van de nieuwe Clio en biedt daarom dezelfde toonaangevende resultaten op rijcomfort en rijplezier. De benzine- of dieselmotoren met de allernieuwste Renault-technologie hebben een laag verbruik en een beperkte CO2-uitstoot. De rijkwaliteiten zijn indrukwekkend, de wegligging, een pittige motor, wendbaarheid en de compactheid maken de Renault Captur een ware Urban Crossover.

 

Natuurlijk kunt u de Captur straks in onze showroom komen bewonderen. Naar verwachting is de nieuwe Renault Captur vanaf mei/juni 2013 beschikbaar. Wilt u van ons een telefoontje/mailtje krijgen wanneer u de Captur kunt komen bekijken? Laat het ons nu alvast weten! Wij zorgen er dan voor dat u als eerste uitgenodigd wordt. Vul ons contactformulier in om uw interesse aan ons te tonen.