ASC levert Wielerronde auto Scherpenzeel

De Ronde is terug in Scherpenzeel! Op zaterdag 23 juni 2012 wordt deze wielerronde georganiseerd door de Ondernemersvereniging Scherpenzeel. De Wielerronde Scherpenzeel wordt verreden op een mooi parcours in het centrum van Scherpenzeel. En het wordt meer dan puur een wielerevenement en alles wat daarbij komt kijken. Het wordt een hele dag vertier voor Scherpenzelers en door Scherpenzelers.

 

In de ochtend is er een Dikke Bandenrace voor scholieren. ’s Middags wordt het fietsen wat serieuzer met de start van een Junioren wedstrijd. Daarna volgt de zogenaamde prominentenrace. Tot slot zal het grootste deelnemersveld om 16.00 uur van start gaan. Een combinatie van Sportklasse, Amateurs en Masters 40+, zullen met 40 km/u door de straten van Scherpenzeel racen voor de leidersprijs, premiesprints en de eindoverwinning.

 

Auto Service Centrum draagt aan dit sportieve evenement graag een steentje bij, door de wielerronde auto te leveren: deze zorgt ervoor dat toeschouwers gewaarschuwd worden dat de racers er weer aan komen. In de Renault Mégane Cabrio bouwen de monteurs van ASC een speciale ‘racetoeter’ in, die Rema Automaterialen wist te verzorgen. En bloemisterij FlowerPower zal er morgen voor zorgen dat deze wielerronde auto ook nog eens bijzonder verfraaid wordt met bloemen.

 

Wij wensen de organisatie en deelnemers veel succes toe en hopen op een zeer geslaagd evenement! Kijk voor meer informatie op de website van Wielerronde Scherpenzeel: Op en rondom het horecaplein, langs het parcours, zal de hele dag door van alles te beleven zijn voor jong en oud.